view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.
På grund av hög orderingång är kundtjänst-telefonen temporärt obemannad. Vänligen kontakta oss via epost på kundtjanst@tonerlagret.se
Tack för att du väljer Tonerlagret!

XEROX kopieringspapper 80 gr A4 ohålat 1 kartong 2500 ark (003R91820)

288 kr
inkl. moms
Omgående

Denna vara kan skickas samma dag som du beställer.

Kopieringspapper 80 gram ohålat, 2500 ark

Vitt kopieringspapper 80 gram ohålat från kvalitetstillverkaren Xerox. Xerox Business papper är ett högkvalitativt kopieringspapper som är framtaget för att undvika skrivarstrul. Med ett högkvalitativt kopieringspapper som detta motverkar du att skrivaren dammar igen.

Kopieringspappret Xerox Business Paper passar lika bra i laserskrivaren som i bläckstråleskrivaren och kopieringsmaskinen.

Behöver du mer än en kartong? Vi har 10-pack/pall och andra papper här.

 
Artikelnummer 003R91820
Patronnummer
OEM-nummer 003R91820
Typ
Papper
Fabrikat Xerox
Innehåller 2500 Ark

Kommentarer (6 st)

Lämna kommentar

Tack för din kommentar!

Den kommer att dyka upp här på sidan så fort den blivit godkänd.

Lämna en kommentar

Namn
E-post (visas ej)
Betygsätt denna produkt:
Din kommentar:
Skicka kommentar
Göran
22 Nov 2015

Bra papper men jag köpte det hos kjell.com för 150kr/kartong ;-)

Alexandra Bengtsson 2 Dec 2015

Tack för kommentaren på kopieringspapper 003R91820. Det där får vi kika närmre på om vi kan matcha!

Jonas
3 Sep 2013

Ett prisvärt papper som går lika bra i bläckstråle som laser. Extra beröm för den snabba frakten och fina bemötandet från Tonerlagret.

Rikard 3 Sep 2013

Tack för din kommentar om Xerox kopieringspapper, roligt att du är nöjd med både papper och service!

Johan
13 Aug 2012

Pappret är väl bra. Har använt Xerox förut. Men varför står det svensktillverkat? Papperet jag precis fått hem är tillverkat i Polen. Jag blev så glad när jag äntligen hittade svensktillverkat papper, så jag skickade iväg en beställning. Men tji fick jag. Varför finne det inte svenskt papper att uppbringa i ett skogsland som, i alla fall förr, hade fullt med pappersbruk?

Rikard 14 Aug 2012

Hej Johan, ja din fråga är verkligen befogad. Jag ska ta upp detta med Xerox och se om vi kan få fram ett alternativ med svensktillverkat kopieringspapper. Som du säger, så mycket skogsbruk och massatillverkning som vi ändå har borde vi kunna få fram ett vitt kopieringspapper som är tillverkat lokalt.

Varan har lagts till check_circle_outline