view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Fiberpenna STAEDTLER triplus color 26/FP (323 TB26JB)

Utgått

Denna vara har utgått ur vårt sortiment.

Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och kan ej beställas.

Dessa färgpennor ifrån Staedtler Triplus® är helt fantastiska! För dig som gillar att färglägga t.ex. coloring books, är detta ett stort tips till. De är sköna att hålla i handen, och färgerna är fantastiska mot pappret. Pennorna har en hög färgpigmenthalt och en linjebredd på 1,0 mm gör att du kan färglägga både större områden, samtidigt som den är spetsig för att kunna färglägga de mindre detaljerna. De finns hela 26 olika färger i denna förpackning. 

Dessutom är det torksäkert bläck, vilket gör att de kan ligga framme utan lock i flera dagar utan att torka! Perfekt om du har ett barn som glömmer sätta på korken. Hur ofta händer inte det?

 
Artikelnummer 138311
Patronnummer
OEM-nummer 323 TB26JB
Typ
Fabrikat STAEDTLER

Relaterade kategorier

Pennor Fiberspetspennor  

Kommentarer (0 st)

Tack för din kommentar!

Den kommer att dyka upp här på sidan så fort den blivit godkänd.

Lämna en kommentar

Namn
E-post (visas ej)
Betygsätt denna produkt:
Din kommentar:
Skicka kommentar
Varan har lagts till check_circle_outline