view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

Billiga toner och bläckpatroner av bästa kvalité

Tonerlagret har billiga toner och billiga bläckpatroner till nästan alla skrivare på marknaden. På våra produktsidor hittar du alla billiga toner som till just din skrivare. Vi har valt att sälja originaltoner till nästan alla skrivare på marknaden men du hittar också kompatibla billiga toner och miljötoner till de flesta skrivarna i vårt breda sortiment. Alla toner som säljs hos oss är kvalitetssäkrade och vi har en heltäckande garanti på samtliga toner och skrivartillbehör i butiken.

Hittar du inte billiga toner och bläckpatron till just din skrivare får du gärna höra av dig till oss så kan vi hjälpa dig att hitta en toner eller bläckpatron som passar. Tonerlagret är återförsäljare av skrivartillbehör för alla stora tillverkare av laserskrivare och bläckstråleskrivare som exempelvis HP, Canon, Lexmark, Brother, Epson, OKI.

HP Bläckpatroner canon bläckpatroner brother bläckpatroner lexmark bläckpatroner epson bläckpatroner
Samsung logo xerox logo konica minolta kyocera oki

 

Vilken toner ska jag välja?

Här har vi samlat information om originaltoner, kompatibla toner och miljötoner.

Valet av toner är naturligtvis upp till varje användare. Letar du efter billiga toner är miljötoner och kompatibla toner alltid ett bra val. Vi garanterar att våra miljötoner och kompatibla toner håller lika hög kvalitet som originaltoner och att tonern inte skadar din skrivare. Det finns mängder av olika toners från olika fabrikat på marknaden, vi har valt att sätta vårt namn på svenskproducerade miljötoner där kvalité går före lägsta pris. Vi gillar nöjda kunder och nöjda kunder får vi bara om skrivartillbehören är av högsta kvalité samtidigt som det naturligtvis ska vara billiga toner.

Nedan kan du läsa mer om våra olika toner och skillnaden på miljötoner och kompatibla toners.

Originaltoner

Vi säljer billiga toner och bläckpatroner från alla de stora skrivartillverkarna. Dessa toner går under namnet originaltoner. Originaltoner är tillverkade av samma företag som tillverkar laserskrivarna. Dessa tillverkare kallas också för OEM (Original Equipment Manufacturer). Priset på toner från OEM-tillverkarna är högre än på kompatibla toner och miljötoner. Priserna varierar också en del, främst beroende på förändringar i valutakursen mellan svenska kronan och dollarn och euron. När kronan är stark hittar du billigare toner.

Skrivare säljs ofta utan vinst eller med mycket låg marginal för att OEM-tillverkarna sedan ska kunna tjäna pengar på försäljning av tonerkassetter och andra skrivartillbehör. Billigare toner får du därför om du väljer en miljötoner eller en kompatibel toner.

Kompatibla toner

Kompatibla toner är toners som är tillverkade av en fristående tillverkare. Tillverkarna produceras enbart skrivartillbehör vilket gör att de kan tillhandahålla billiga toner och de behöver  inte finansiera utvecklingen av nya skrivare. Toner som är kompatibla till respektive skrivare är nytillverkade, testade och utvecklade för optimal prestanda till lägre pris men är inte på något sätt bättre för miljön än vad originaltoners är. Billiga toner och bra miljöval får du om du istället väljer en miljötoner.

Miljötoner

En miljötoner är en återvunnen tonerkassett från en originaltillverkare. Runt om i världen samlas tomma tonerkassetter in för återvinning. Kassetternas olika slitdelar byts ut och kassetterna rengörs för att sedan fyllas på med nytt tonerpulver. Tonerkassetterna förses också med nya chip som kommunicerar med din skrivare precis som om du hade satt i en originaltoner i skrivaren. Alla våra kassetter testas och kvalitetssäkras innan de kommer ut till försäljning. På så vis slipper du onödigt strul med dåliga utskrifter och toner som inte fungerar. Våra miljötoner tillverkas i Sverige för minsta möjliga transport och miljöpåverkan.

Billiga bläckpatroner

Hos oss hittar du billiga bläckpatroner till de allra flesta bläckstråleskrivarna på marknaden. Vi har dels våra egna kompatibla bläckpatroner som ger dig absolut bäst pris per utskrift men vi har också originalpatroner där bläckpatronen är tillverkad av samma varumärke som din skrivare.

Med kompatibla bläckpatroner får du inte bara ett billigare pris, du behåller kvaliteten på utskrifterna precis som du är van vid och du får samma garantier som när du köper bläckpatroner i original. Vi lämnar alltid två års garanti på samtliga bläckpatroner oavsett om det är original eller billigare, kompatibla bläckpatroner du väljer.

Skillnaden mellan kompatibla bläckpatroner och originalpatroner är oftast bara att det inte är skrivartillverkaren själv som tillverkat utan det är en nytillverkad bläckpatron från en annan tillverkare. Ibland kan det också vara så att det är en originalpatron som är inplockad på en fabrik, rengjord och sedan påfyllt med nytt, fräscht bläck.

Vill du veta mer om våra billiga toner är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Varan har lagts till check_circle_outline
+