view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Black Friday

Black Friday 2019

Black Friday 2019!

Från Torsdagen 28/11 till och med Måndag 2/12 har du chansen att ta del av våra generösa rabatter och erbjudanden. Under Black Friday-weekend får du 25% rabatt på alla våra miljö-/kompatibla toner och bläckpatroner (fabrikat Tonerlagret) och dessutom 10% rabatt på original toner och bläckpatroner. Så passa på att fylla upp förrådet med färg!

Erbjudandena gäller så långt lagret räcker. 
Lägg din beställning före 23.59 den 02 december.

Speciella superdeals under hela helgen

Förutom billig bläck och toner har vi samlat ett gäng varor för er som vill handla tidiga julklappar. Erbjudandena gäller hela helgen, men vi vet från förra året att en del produkter tenderar att försvinna snabbt. Så passa på innan de säljer slut. Klicka på bilden nedan för att komma till ett gäng perfekta julklappar.

Extra specialrabatt på dessa produkter

 

 

Tack för att du Black Friday-handlar hos oss på Tonerlagret ♥.

 

 

Varan har lagts till check_circle_outline