view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Canon Pixma

Bläckpatroner till Canon Pixma!

Vi har kompatibla bläckpatroner till Canon Pixma! Bläckpatroner med samma kvalitet som originalet men tillverkade av tredje part för att passa perfekt i din Canon Pixma skrivare. Bläckpatronerna kommer lägligt med tanke på det ökade priset på originalpatroner. Canon Pixma-serien är en av de mest populära skrivarserierna på den svenska marknaden just nu. Bläckpatronerna till Canon Pixma-skrivarna går att köpa lösa CLI-8C, CLI-8M, CLI-8Y, CLI-8BK & PGI-5BK.

Bläckpatroner till Canon PixmaMiljövänliga bläckpatroner

Vi har även originalpatroner till Canon Pixma men med våra kompatibla bläckpatroner sparar du ännu mer pengar och garantin på bläckpatronerna är samma som för Canons originalpatroner. Alla våra kompatibla bläckpatroner till Canon Pixma skickas med chip och de fungerar perfekt utan krångel i din skrivare.

 

Canon Pixma kompatibla bläckpatroner

En kompatibel bläckpatron innebär att patronen är nytillverkad men den är inte av samma fabrikat som din skrivare. Patronerna till Canon Pixma fungerar utan krångel och bläckpatronerna påverkar inte garantin på din skrivare. Genom att köpa kompatibla bläckpatroner till Canon Pixma så sparar du snabbt mycket pengar. Vi hoppas att du ska bli nöjd med dina patroner. Har du fler frågor om Canon Pixma får du gärna kontakta oss.

 

Varan har lagts till check_circle_outline