view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Miljötrumma OPC Unit 12000 sidor (DR-2200)

785 kr
inkl. moms
Omgående

Denna vara kan skickas samma dag som du beställer.

Trumma som ersätter DR-2200

Miljötrumma från Isotech. Trumman är återvunnen av en originaltrumma från Brother. Plasthöljet kan användas flera gånger, på så vis sparas energi, plast och miljö.

En trumma eller OPC Unit som det också kallas är den del som du monterar tonerkassetten i, trumman ersätter INTE tonerkassetten utan du behöver bägge delar för att skrivaren ska fungera. Däremot behöver du oftast inte byta ut trumman lika ofta som du byter toner till din Brother laserskrivare.

Alla våra miljötoner håller högsta tänkbara kvalitet och trumman har genomgått omfattande tester för att säkerställa detta. Vi lämnar två års garanti på alla miljötoner och miljötrummor.

 
Artikelnummer DM130080BK
Patronnummer
OEM-nummer DR-2200
Typ
Fabrikat ISOTECH
Livslängd 12 000 sidor

Kommentarer (0 st)

Tack för din kommentar!

Den kommer att dyka upp här på sidan så fort den blivit godkänd.

Lämna en kommentar

Namn
E-post (visas ej)
Betygsätt denna produkt:
Din kommentar:
Skicka kommentar
Varan har lagts till check_circle_outline