view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

Det gick åt skogen efter smekmånaden

I samband med Alla hjärtans dag valde vi att vända ryggen mot geléhjärtan och söta presenter. Istället genomförde vi en kampanj som resulterat i planteringen av 596 träd, vilket förhoppningsvis bara är början på en stor och ståtlig skog. 

Huvudsakligen säljer vi toner och bläck, vilket inte är helt förenligt med att värna om miljön. Vi har bidragit till många fällda träd och utskrifter, men nu vill vi försöka ge tillbaka lite och göra så gott vi kan, hälsar karmaansvariga Alexandra.

Vi valde att för varje såld miljötoner i februari plantera ett träd via organisationen Trees for the Future. Det innebär i stort sett att för varje såld kompatibel toner, som i de allra flesta fall är tillverkade utav återvunnet material, så kommer ett nytt träd till världen. 

I sammanställningen av sålda miljötonerkassetter i februari, är resultatet 596 nya träd som ska planteras. Den här veckan släpper vi 120 svanenmärkta tonerkassetter som är ytterligare ett led i vår strävan efter ett bättre miljötänk i branschen. Vi hoppas givetvis att våra konkurrenter är beredda följa efter...

Varan har lagts till check_circle_outline
+