view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

E-handelsvecka

E-handlare, dags att rusta!

Nästa vecka rivstartar äntligen säsongen vi väntat på. Först brakar det loss med Black Friday och därefter en hysterisk julhandel som väntas slå alla rekord (bring it on!!). Här får du en lista på saker som inte bör glömmas och har du inte allt fixat och redo redan, så har vi fixat väldigt bra grundpriser på etiketter och annat nödvändigt vid pack och plock.

Spara upp till 70%!

Transportetiketterna har fått ett nytt grundpris och dessutom stafflade priser där du kan spara upp till 70% på flerpacken.

 

 

 

 

Etikettskrivaren - din bästa vän resten av året

Vill du ha en sann stöttepelare som inte kommer att svika dig i de stressigaste ögonblicken, då är det GK420-skrivarna från Zebra du ska investera i.

Varan har lagts till check_circle_outline