view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

Transportetiketter

Etiketter Transportetiketter tillbehör.

fraktetiketter

Transportetiketter till etikettskrivare. Vi har alla möjliga format på fraktetiketter till marknadens alla skrivare oavsett om du skickar med Posten, DHL, Schenker eller någon annan. Använder du Zebraskrivare för era fraktetiketter så ska du välja mellan termotransfer och direkttermo. Är du osäker på vilken sorts transportetikett du behöver så hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi till. Tänk på att om du handlar i butik via våra paket vi satt ihop så kan du spara upp till 70%!

Transportetiketter 101x76 mm

Transportetiketter 101x76 mm

Transportetiketter 105x220 mm

Transportetiketter 105x220 mm

Transportetiketter 107x251 mm

Transportetiketter 107x251 mm

Transportetikett för Laserskrivare (A4)

 

Transportetiketter för Laserskrivare (A4)

 

Har du svårt att hitta rätt etiketter till rätt pris? På Tonerlagret hjälper vi dig att hitta rätt transportetiketter till just din etikettskrivare. Låt dig inte skrämmas av vårt breda utbud av etiketter! Vi finns här för våra kunder och hjälper er gärna att hitta rätt typ av etiketter.

Vi vet att behoven hos våra kunder är vitt skilda och har därför etiketter som passar till alla marknadens olika fabrikat och modeller av skrivare. Du som har en Zebraskrivare kan till exempel välja mellan direkttermo och termotransfer. Är du osäker på vilken typ av transportetiketter du behöver så hjälper vi gärna till att ta fram rätt storlek. Har du bara namn och modell på transportskrivaren så kan vår kompetenta kundtjänst snabbt ta reda på vilken typ av transportetiketter du behöver.

Vi erbjuder bland annat transportetiketter i storlekarna 101x76mm105x220mm och 107x251mm. Vi har även specialtransportetiketter för laser i A4-storlek, adressetiketter, frankeringsetiketter samt märktape. Oavsett vilken fraktmetod och leverantör du använder, om det är bud eller post, så har vi etiketter som passar för dessa olika ändamål. Även om det ibland kan kännas som att dina behov är väldigt nischade och unika så kan vi nästan lova att någon annan hört av sig till oss tidigare om samma produkt. Inga behov är för udda för Tonerlaget. Hittar du inte det du söker så kontakta gärna vår kundtjänst via telefon eller e-post så ska vi se ifall vi kan uppfylla dina etikettbehov. Titta in på vår hemsida för att se hela vårt digra utbud av etiketter.

TRANSPORTETIKETTER SOM GÖR SKILLNAD

Tror du att transportetiketter är av underordnad betydelse? Att det inte spelar någon roll vilken typ av etiketter du köper? Vi på Tonerlagret håller inte med! Storleken är av betydelse naturligtvis. Därför har vi flertalet storlekar att välja bland så att du hittar den storlek som passar just er försändelse.

Materialet är ytterst viktigt även det. En etikett som inte håller färgen kommer ju kanske inte ens att vara läslig och därmed riskerar era försändelser att aldrig nå sin mottagare. Kvalitet på klistret är också viktigt: En etikett som inte sitter fast som den ska riskerar att lossna och därmed ställa till problem för era leveranser. Detta kan på sikt få ödesdigra konsekvenser för era kundrelationer ifall kunderna inte får sina leveranser i tid. Så hur obetydliga transportetiketterna i förstone kan tyckas vara för ditt företag, så är de faktiskt mycket viktigare än man kanske kan tro. Vi på Tonerlagret har lång erfarenhet av etiketter och tillmäter dem dess rätta betydelse. Hos oss kan du vara säker på att du köper transportetiketter av hög kvalitet som bidrar till att dina leveranser kommer fram till mottagaren på ett tryggt och säkert sätt och du kan lugnt ägna dig åt viktigare saker än att oroa dig för leveranser.

TRANSPORTETIKETTER I OLIKA STORLEKAR

Att hitta rätt storlek på transportetiketter är som sagt inte alltid så lätt. Storleken ska passa för mängden text och även för storleken på själva försändelsen. Våra populära etiketter finns i flera storlekar, och passar därmed alla möjliga ändamål och leveranser. Vi har bland annat etiketter i följande storlekar: 101x76mm, 105x220mm och 107x251mm. Vi har även specialtransportetiketter för laser i A4-storlek, adressetiketter, frankeringsetiketter samt märktape.

MINDRE TRANSPORTETIKETTER

Våra små transportetiketter i storlek 101x76mm är väldigt populära bland våra kunder. Dessa termoetiketter passar bra till Zebraskrivare och andra typer av direkttermoskrivare samt termotransferskrivare. Skickar du mycket varubrev med posten så är dessa etiketter ett utmärkt val. Etiketterna är lämpliga för adressutskrifter såväl som varumärkning. De kan köpas i pack om 1 rulle (930 etiketter), 12 rullar (12x930 etiketter), 120 rullar (120x930 etiketter) eller vårt supersaver-pack på 720 rullar (en pall).

Ju fler du köper desto lägre blir styckpriset. I rulle kostar 325 SEK, vilket ger ett styckpris per etikett på 0,296 SEK. 12 rullar kostar 0,122 SEK per etikett, och har ett totalpris på 1695 SEK. Väljer du någon av de större leveranserna hamnar de på 13950 för 120 rullar, med ett styckpris på 0,10 SEK/etikett eller supersaver-packet på 720 rullar för 66960 SEK med ett styckpris per etikett på så lite som 0,08 SEK. Här har du verkligen chansen att spara pengar åt ditt företag!

MELLANSTORA TRANSPORTETIKETTER

Våra mellanstora transportetiketter är lika användbara för DHL Multishipping som för DSV Fraktpak. I storleken 105x220mm kan dessa praktiska etiketter fås antingen på rulle eller falsade i kartong. Du bestämmer själv helt beroende på företagets behov och rutiner. Våra mediumstora transportetiketter i kartong kan köpas i följande pack: 1 kartong innehållande 2000 etiketter, 595 SEK, eller varför inte köpa 5 kartonger för 2795 SEK. Större kvantiteter som 10 kartonger för 5120 SEK eller 80 kartonger för 37499 SEK ger naturligtvis ett riktigt konkurrenskraftigt styckpris på etiketterna.

Föredrar du att handla transportetiketter på rulle kan du välja mellan 1 rulle med 300 etiketter för 175 SEK eller 8 rullar för 695 SEK. Spara pengar på att handla 80 rullar på en gång för bara 6225 SEK.

STÖRRE TRANSPORTETIKETTER

Behöver du lite större transportetiketter är Tonerlagrets etiketter i storleken 107x251mm ett bra val. Dessa etiketter lämpar sig väl till Posten Pascoft Online. De passar utmärkt för Zebraskrivare och kan köpas på rulle eller i kartong, allt för att passa våra kunders behov. 1 kartong innehållande 2000 etiketter kostar 595 SEK. Vill du ha bättre styckpris rekommenderar vi att ni köper 5 kartonger för 2795 SEK. Köper ni 10 kartonger för 5120 SEK eller 80 kartonger för 37499 SEK kan ni räkna med riktigt låga styckpriser på våra produkter. Samtliga av nämnda produkter kan även köpas utan kvittens.

Dessa etiketter finns även på rulle. Välj att köpa 1 rulle med 300 etiketter för 175 SEK eller 8 rullar för 695 SEK. Eller slå till direkt på 80 rullar på en gång för bara 6225 SEK.

TRANSPORTETIKETTER FÖR LASERSKRIVARE

Har du en laserskrivare och behöver transportetiketter så har Tonerlagret ett kanonerbjudande på just detta. De kommer i A4-storlek med 2-3 etiketter per ark i storlekarna 104x268mm i pack om 1000 för endast 450 SEK. Du kan även välja att köpa 1500 etiketter i storleken 99x210mm för 450 SEK. Dessa transportetiketter passar utmärkt för diverse olika typer av försändelser eller varuförpackningar.

SÅ HANDLAR DU HOS OSS

Att hitta rätt transportetiketter till rätt pris är inte det minsta svårt. Hos Tonerlaget handlar du smidigt, snabbt och enkelt i vår webbshop och får etiketterna fraktade till dörren. Vi tar etiketter på allvar och vill ge våra kunder bästa möjliga guidning inför en beställning, så tveka inte att slå vår kundtjänst en signal ifall du är det minsta tveksam om vilka etiketter du behöver. Våra trevliga medarbetare på kundserviceavdelningen tar sig an alla kundfrågor eller funderingar via mail eller telefon.

Visste du att det inte bara är enkelt utan även billigt att handla hos oss? Vi är måna om att ha effektiva leveranskedjor och leverantörer som håller låga priser, vilket gör att vi kan ge dig som slutkund ett väldigt bra slutpris. Så bra att det ofta handlar om 70 procent lägre pris jämfört med om du handlar i butik. Hos Tonerlagret kan du handla i butik till ditt företag, och om du beställer större kvantiteter kan vi erbjuda ett ännu lägre pris. Så enkelt är det! Beställ på vår hemsida och vi skickar leveransen redan samma dag. Smidigare kan det knappast bli att handla prisvärda etiketter till pressade priser!

BLI NÖJD KUND HOS OSS – DU OCKSÅ!

Vi vet att det är tack vare er kunder, som Tonerlagret existerar. Därför är vi väldigt måna om att våra kunder är nöjda och belåtna med våra produkter, våra priser och vår service. Vi värnar om personlig service och guidar gärna kunderna inför en beställning, men skulle det ändå bli fel har vi 60 dagars returrätt där du antingen får pengarna tillbaka eller kan byta varan mot andra varor. Vi har full förståelse för att det inte alltid är så lätt att beställa rätt produkt första gången och ser till att lösa eventuella felbeställningar med en positiv inställning och kundernas bästa för ögonen.

Många är de kunder som provat att handla hos Tonerlaget och många av våra kunder är stamkunder. Prisjakt ger oss 9 av 10 i omdöme och såhär säger en av våra nöjda kunder om oss: "Bara gott att säga: snabb leverans, inget krångel och bra priser.” Just så vill vi att våra kunder ska känna när de handlar hos oss på Tonerlaget. Vi gör vårt yttersta för att du ska få en både bra och trevlig upplevelse när du handlar etiketter av oss. Anslut dig till skaran av nöjda kunder hos Tonerlaget du också så får du uppleva hur enkelt, snabbt, billigt och smidigt det kan vara att handla transportetiketter eller andra skrivarprodukter.

MISSA INGA AV VÅRA ERBJUDANDEN!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att försäkra dig om att få ta del av alla våra erbjudanden på etiketter, toners och andra skrivartillbehör. Från och med nu missar du inga av våra rabatter och nyheter! Vi ser fram emot att höra ifrån dig och hoppas att just du ska bli nästa nöjda kund hos Tonerlagret!

Varan har lagts till check_circle_outline
+