view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Expressleverans toner Göteborg Stockholm

Expressleverans av toner i Göteborg och Stockholm

Expressleverans av toner i Göteborg StockholmVi erbjuder leverans inom några timmar på toner, bläckpatroner och kopieringspapper i Göteborg och Stockholm. Vi vet att det ofta är bråttom när toner är slut i skrivaren på kontoret. En stillastående skrivare kan fördröja arbete och sinka en projektgrupp eller försena en leverans. Det bästa är naturligtvis att alltid ha ett lite förråd av skrivartoner på kontoret men så fungerar det ju inte alltid. Vi erbjuder expressleveranser av våra vanligaste toner i Stockholm och Göteborg.

Ring oss för att se om vi kan leverera just era toner idag. Varje dag har vi två budslingor i Göteborg och två budslingor i Stockholm som möjliggörs tack vare små lokala distributionslager. Första budet lämnar vårt lager klockan 10 och då har ni leverans av skrivartillbehör innan kl 13 samma dag. Dagens andra bud går klockan 14 och är hos er innan kl 17 samma dag. För att vi ska kunna administrera leveranserna behöver vi ha er beställning senast 1 timme innan buden avgår. Tyvärr kan vi inte erbjuda expressleverans av alla varor. Ring oss så berättar vi mer och får fram snabbast tänkbara lösning för er.

Priser:

Expressleverans Göteborg: 220 kr exkl moms
Expressleverans Stockholm: 220 kr exkl moms

Varan har lagts till check_circle_outline