view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

Färg till skrivare

När du behöver färg till din skrivare så hjälper vi på Tonerlagret till. Nedan ser du de absolut vanligaste skrivarmärkena som finns på marknaden idag men vi har färg till mer eller mindre alla skrivare på marknaden oavsett vilket märke och vilken modell du har. Ser du inte ditt märke nedan klicka här och scrolla ner så ser du alla skrivarmärken och kan hitta färg till just din skrivare.

HP Bläckpatroner canon bläckpatroner brother bläckpatroner lexmark bläckpatroner epson bläckpatroner

När det gäller färg till skrivare så finns det två vanliga varianter på skrivartyp och det är laserskrivare och bläckstråleskrivare. Oavsett vilken skrivarvariant du har så kan vi hjälpa dig hitta rätt. Det du behöver veta förutom vilket märke det är på skrivaren är om det är en laser- eller bläckstråleskrivare. När du vet detta så klickar du enkelt in på det märke som du har på din skrivare, väljer Laserskrivare eller Bläckstråleskrivare och då får du upp samtliga modeller av den skrivartypen du har som vi kan hjälpa dig med. Om du mot förmodan inte hittar just din skrivarmodell så kontakta vår kundtjänst på mail eller telefon så hjälper vi dig rätt.

Rätt färg på rätt plats

I din skrivare finns det plats för en eller fler toner eller bläckpatroner beroende på om det är en monoskrivare eller färgskrivare du har. Om du har en laserskrivare som skriver ut i svart/vitt så finns det bara ett fack och är det lätt att hitta vart den patronen eller tonern skall sitta. Har du en färglaser så finns det fyra olika fack där de olika färgerna på tonerkassetterna skall sitta, alla skrivare har utmärkt vilken färg som skall sitta vart.

Är det en bläckstråleskrivare du köper färg till så finns det ibland mer än fyra fack, vissa bläckstråleskrivare har upp till åtta olika fack där du kan peta in färg och då handlar det ofta om riktigt bra fotoskrivare som dessutom har olika nyanser på färgerna som sätts i skrivaren.

Skillnaden på laserfärg och bläckfärg

På en laserskrivare är den färg som kommer ut på pappret tonerpulver, oavsett om det är färglaser eller svart/vitt. Denna färg fastnar på pappret genom att pulvret magnetiseras och med hjälp av en trumma placeras pulvret på exakt rätt plats på pappret. Det är ofta därför du också på en laserskrivare kan känna att pappret är lite varmt när det kommer ur skrivren, värmen är en del av processen för att magnetisera pulvret.

På en bläckstråleskrivare är färgen som kommer på pappret bläck, det gör att det ibland kanske inte är helt torrt när det pappret kommer ur skrivaren även om de flesta moderna skrivare idag kladdar betydligt mindre eller inte alls jämfört med bläckstråleskrivare som har några år på nacken.

Som sagt, oavsett vilken färg du än behöver till skrivaren, vi på Tonerlagret hjälper dig hitta rätt. Välkommen!

Varan har lagts till check_circle_outline
+