view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

Följande guide har visat sig fungera för vissa kunder som fått problem med att använda kompatibla toners till sin HP-skrivare. Tonerlagret garanterar inte att följande guide fungerar för just din skrivare.

Problem med hp skrivare? Följ den här guiden för att undvika problem i framtiden!

Har din hp skrivare slutat att fungera den senaste veckan och rappoterar att den har '' problem med förbrukningsmaterial / supply problem '' ?  HP har tagit fram en ny firmware till hp skrivare som kan medföra problem för dem som använder sig av kompatibla toner från CF540 serie ( CF540A, CF541A, CF543A, CF52A, CF540X, CF541X, CF53X & CF542X). 

 

Uppdateringen från HP började skickas ut automatiskt via din nätverksanslutning f.r.o.m den 21:a oktober (förutsatt att din skrivare varit ansluten till ett nätverk via wifi eller nätverkskabel). HPs nya uppdatering medför att den kompatibla toner inte känns igen av din hp skrivare, och varnar för  '' problem med förbrukningsmaterial / supply problem’’. För att undvika komplikationer med firmware uppdateringen i framtiden rekommenderar vi på Tonerlagret att följa de här stegen nedan:


 

1. Se vilken firmware version du har!

Börja med att ta reda på vilken firmeversion du har på din hp skrivare. Välj  ''konfiguering /system setup’’ sedan i inställningsmenyn klicka på ''service''  och efter det kan du klicka på ’’ datum för programvara firmware datecode’’ står det att du har version 20201021 har din skrivare uppdaterats till den nya versionen, och därför känner inte din hp skrivare längre igen den kompatibla toner och varnar för ''problem med förbrukningsmaterial/ supply problem''.  

 

2. Inaktivera automatiska uppdateringar på din hp skrivare! 

Om det inte står att din firmware versionen är uppdaterad till 20201021, rekommenderar vi att du inaktiverar att din skrivare kan uppdatera sig automatisk. Tryck på ''konfiguering /system setup''  klicka sen på ''service'' , sen ''laserjet uppdatering'' därefter ''hantera uppdatering'' och sen '' tillåt uppdatering'' klicka i ''nej'' för att inaktivera automatiska uppdateringar. Det här medför att din skrivare inte kommer uppdateras till HP:s nya firmware i framtiden.

Om din skrivare blir strömlös under någon timme, kan den återgå till att uppdatera sig automatisk. För att undvika att den ska uppdatera sig automatisk när skrivaren får ström igen, se till att din skrivare inte är ansluten till internet via nätverkskabel eller wifi, och upprepa stegen ovan innan du ansluter skrivaren till internet. 

 

3. Tillåt din hp skrivare att nedgradera sig! 

Om din hp skrivare har blivit uppdaterad till den senaste firmware versionen 20201021, rekommenderar vi att du nedgraderar din firmware för att få den kompatibla toner att fungera i din skrivare.

Tryck på ''konfiguering /system setup''  klicka sen på ''service'' , sen ''laserjet uppdatering'' därefter ''hantera uppdatering'' och sen ''tillåt nedgradering'' klicka i '' nej '' för att skrivaren ska acceptera nedgraderingar. 

I videon kan ni se hur man stänger av automatiska uppdateringar ( steg 1), och tillåter nedgraderingar ( steg 2).

4. Ladda ner den äldre versionen av firmware till din hp skrivare

  • Välj din skrivare i menyn (se bild till vänster nedan). 
  • För att installera den äldre versionen av firmware till din skrivare, koppla din skrivare med en usb-kabel till datorn.
  • Här kan du hitta och ladda ner den äldre firmware versionen som fil till din dator guiderna gäller för skrivarna Hp laserjet Pro M280 & Hp laserjet Pro M254.
  • Kör den nerladdade äldre versionen av firmware.
  • Tryck sen på send firmware ( det här steget kan ta några minuter). 
  • När den gula glada gubben kommer upp är det färdigt! 

     

5.  Inaktivera automatiska uppdateringen igen.

Efter att du har nedgraderat till den äldre versionen av firmewire upprepa steg två i guiden ytterligare en gång. Det här för att försäkra dig om att skrivaren inte söker efter uppdateringar och uppdaterar sig automatiskt när du har nedgraderat till den äldre versionen.

 

Kontakta oss för mer information! 

/ Tonerlagret. 

 

Varan har lagts till check_circle_outline
+