view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

Är ni höstredo? Så här har andra kontor rustat!

Högsäsongen drar igång, det är konferenser, fullbemanning på kontoret... Kul tycker vi, men inte kul att vara oförberedd! Här får du en snabb 10-topplista över kontorsmaterial som andra kontor rustat med under september.

1. PÄRMAR!!

Det märks att det slappats under sommaren. Nu är tiden vi säljer flest pärmar och ordning och reda är ett klart september-symptom. Dessa pärmar från ESSELTE är en favorit. Vi låter en av våra kunder sammanfatta: "Bra pris på Jopas pärmar. De enda pärmar vi kommer köpa framgent. Slut på budgetpärmar som inte går att stänga. Tack!"

Här hittas ESSELTE-pärmen >

 

 


2. Kopieringspapper i mängder

Nu går skrivarna varma. Det här ohålade pappret från Xerox är extra bra på att undvika pappersstrul när det är bråttom att printa. Vår kund Jonas bedömmer det som "ett prisvärt papper som går lika bra i bläckstråle som i laser" (han tycker även att vi är väldigt snabba på leveranser, men det ska vi inte skryta om här).

Här hittas kopieringspapper från Xerox >

 

 

 

 

 


3. RAPIDs klassiska hålslagare

Kraftigt hålslag med stabil bottenplatta i vitt och brett handtag som gör hålslagningen enklare. Det här är en svensk klassiker, ungefär som Ledins "Sommaren är kort" fast i kontorsvärlden!

Här hittas hålslagare från RAPID >

 

 

 

 

 


4. Nu ska det faktureras!

Gunnar sammanfattar de självhäftande C5-kuverten hela på ett ypperligt vis: "Bra pris på kuvert som för en gångs skull håller riktigt bra kvalitet. Tillräckligt tjocka kuvert för att breven inte ska kunna läsas från utsidan. Skönt att slippa slicka på kuverten för att försluta dem". Vi håller med!

Här hittas vita C5-kuvert från Mailman >

 

 

 

 

 


5. Den långarmade häftapparaten

Den här är vi på Tonerlagret själva förvånade över att hitta på listan. Häftapparaten från RAPID är en succé i häftapparaternas mått mätt och hos våra kunder. Vi förstår varför efter att ha häftat "en hel del papper", så att säga, den sista tiden...

Här hittas RAPID häftapparat med lång arm >

 

 

 

 

 


6. Pennor från Ballograf

En hit och klassiker året runt, men just efter sommaren skjuter svarta Ballograf i höjden. Anledningen är oklar, men tilläggas kan göras att i maj säljs pastellfärgade bäst... Oavsett är detta en penna som är väldigt trevlig och en stolthet inom svensk design.

Här hittas pennan från Ballograf >

 

 

 

 

 


7. Balar av toalettpapper

I september är vi verkligen tillbaka på jobbet! Har tyvärr inget citat eller omdöme från kunder för denna artikel, men statistiken talar för att det är ett väl investerat köp.

Här hittas KATRIN toalettpapper >

 

 

 

 

 


8. E-handlarnas trognaste vän - Zebran

September månad är då Zebra-skrivarna går som hetast. En (etikett)skrivare man sällan är ovän med, bland tipsare är Johan: "Grymt nöjd med min Zebra GK420. Har fungerat helt perfekt hittills. Den kostar en slant men det är en bra investering. Det jag är speciellt imponerad av är snabbheten den skriver ut på".

Här hittas Zebra GK420 för USB och nätverk >

 

 

 

 


9. Transportetiketter för laserskrivare

Nu är månaden vi verkligen sätter igång att skicka paket med etiketter enligt standarden SverigesTransportindustriförbund fastställt (och rekommenderar)!

Här hittas transportetiketter 104 x 268 mm (2 st/A4) >

 

 

 

 

 


10. Det bästa färglaserpappret!

Ett totalt vitt och slätt papper som är vida känt för att vara faktorn till perfekta färglaserutskrifter. Vill du ha skarpa färgutskrifter så bör du ej tveka!

Här hittar du pappret Colotech från Xerox >

 

Varan har lagts till check_circle_outline
+