view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Laddare

Om man har uppladdningsbara batterier är det fördelaktigt att även ha en laddare som man kan ladda sina batterier i. Batteriladdare är precis vad man hittar i denna kategori. 

GP202099
GP PowerBank S350 inkl 2 st 2100mAh AA NiMH-batterier
Artikelnummer: GP202099
Leveransstatus: ✓ Omgående

182 kr

inkl. moms

Om man har uppladdningsbara batterier är det fördelaktigt att även ha en laddare som man kan ladda sina batterier i. Batteriladdare är precis vad man hittar i denna kategori. Just batteriladdare och användandet av uppladdningsbara batterier är något som är snällare mot miljön än att använda sig alkaliska batterier. Och på Tonerlagret tycker vi om miljön! =)

Varan har lagts till check_circle_outline