view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.
Trevlig helg, kundtjänst öppnar åter måndag. Ni som väntar på leverans av HP´s 303XL och 303 små bläckpatroner så får vi in på lager igen 8-9dec. Tack för ert överseende

Anteckningsblock

Ett smart knep om man vill komma ihåg något är att skriva ner det. Med ett anteckningsblock kan man skriva ner väldigt mycket. Perfekt för tankar, funderingar och minnesanteckningar som inte ryms på eDet finns för närvarande inga produkter i denna kategori.

Var god kontakta kundtjänst om du vill ha hjälp med att hitta det du söker!


Ett smart knep om man vill komma ihåg något är att skriva ner det. Med ett anteckningsblock kan man skriva ner väldigt mycket. Perfekt för tankar, funderingar och minnesanteckningar som inte ryms på en post-it. Behöver man dessutom någon gång skriva en längre text är anteckningsblocket den ultimata utrustningen tillsammans med en trevlig penna.

Många stora hjärnor har genom åren tecknat ner sina tankar i anteckningsblock. Nu har vi möjligheten att få sålla oss till den skaran. Kom ihåg att nästan alla stora idéer har börjat med en minnesanteckning!

Varan har lagts till check_circle_outline