view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Blanketter

Att skriva handgjorda kvitton är både charmigt och roligt. Här har kvittoblanketter till dig som fortfarande tycker om att skriva kvittot för hand, vad är mer personligt än det? Se bara till så att du

Att skriva handgjorda kvitton är både charmigt och roligt. Här har kvittoblanketter till dig som fortfarande tycker om att skriva kvittot för hand, vad är mer personligt än det? Se bara till så att du har kvitton för alla kunder och fyll på ett ordentligt lager så gör det inget nästa gång du gör ett slaarvfel och måste slänga en lapp.

 

Varan har lagts till check_circle_outline