view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.
På grund av hög orderingång är kundtjänst-telefonen temporärt obemannad. Vänligen kontakta oss via epost på kundtjanst@tonerlagret.se Tack för att du väljer Tonerlagret!

Skydd

Skydd

På många arbetsplatser är det lag på att man ska ha olika sorters skydd, och här kan du tex köpa hörselskydd, handskar av olika material, skyddskläder och skoskydd.

Vi kan aldrig skydda oss för mycket, och det är bättre att ta det säkra före det osäkra. Man vet aldrig när olyckan är framme, så vi säljer även brandskydd såklart. 

Om du saknar någon produkt som du tycker vi borde ha under denna kategori, så är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst då vi är positiva till feedback. Vi finns ju trots allt här för er skull! 

Varan har lagts till check_circle_outline