view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.
På grund av hög orderingång är kundtjänst-telefonen temporärt obemannad. Vänligen kontakta oss via epost på kundtjanst@tonerlagret.se Tack för att du väljer Tonerlagret!

Brandskydd

BrandskyddDet finns för närvarande inga produkter i denna kategori.

Var god kontakta kundtjänst om du vill ha hjälp med att hitta det du söker!


Man vet aldrig när olyckan är framme, och vad ska man göra med kunskap om hur man släcker en eld, om man inte har tillgång till de brandskydd som kan behövas vid en sådan situation? Det är lätt att tänka att det kommer aldrig hända på vår arbetsplats, men sådant kan man aldrig veta. Därför är det ytterst viktigt att just du säkrar din arbetsplats och att det finns de skydd som behövs om olyckan är framme. 

Varan har lagts till check_circle_outline