view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Skär- och Stickskyddshandskar

Skär- och StickskyddshandskarDet finns för närvarande inga produkter i denna kategori.

Var god kontakta kundtjänst om du vill ha hjälp med att hitta det du söker!


Att bära skyddshandskar när man arbetar med skär- och stickmaterial är A och O. Idag finns det så otroligt mycket bakterier och sjukdomar som vi kan bli smittade med, därför är det otroligt viktigt att vi skyddar oss ordentligt när vi jobbar med skärande och stickande föremål. 

Du finner olika sorters handskar under denna kategori. Förhoppningsvis hittar du just den handske som du behöver- annars är du välkommen att kontakta oss, så kan vi säkert hjälpa till att få tag på det. 

Var rädda om er!

Varan har lagts till check_circle_outline