view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Till fikat

Till fikat

På varje arbetsplats måste det finnas någon sorts belöning och den brukar ske på rasten. Detta i form av fika, godis, kaffe.. allihopa eller åtminstone något av det. Den där efterlängtade rasten ger en möjlighet att ta ett djupt andetag och vara närvarande i nuet. En kopp kaffe och en chokladbit på det, så är du i paradiset för stunden. 

Vi erbjuder allt möjligt för att nå ut till så många arbetande själar som möjligt. För dig som inte dricker kaffe, finns det tex. te eller mineralvatten. Varför inte en läsk? Vi erbjuder godis, choklad och givetvis olika sorter med kakor. 

Har du slut på kaffefilter eller är i behov av en ny vattenkokare, så finner du det här också. 

Varan har lagts till check_circle_outline