view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.
På grund av hög orderingång är kundtjänst-telefonen temporärt obemannad. Vänligen kontakta oss via epost på kundtjanst@tonerlagret.se Tack för att du väljer Tonerlagret!

Choklad

ChokladDet finns för närvarande inga produkter i denna kategori.

Var god kontakta kundtjänst om du vill ha hjälp med att hitta det du söker!


Choklad. C H O K L A D. Hör så fint det klingar i munnen. Det tom smakar gott att bara säga det högt. Choklad kan nog vara bland det absolut godaste som finns, det kan nog många hålla med om. Att det finns en hel uppsjö med olika sorter (vit, mjölkchoklad, mörk- you name it) gör det inte alltid lätt att välja vilken man vill ha- alla är ju så goda! Lite lättare är det såklart för den som inte gillar alla sorters choklad (lyckost er). 

Vi har samlat några riktiga godingar här nedan, så det är bara att försöka välja vilken du vill ha- LYCKA TILL!

Varan har lagts till check_circle_outline