view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.
På grund av hög orderingång är kundtjänst-telefonen temporärt obemannad. Vänligen kontakta oss via epost på kundtjanst@tonerlagret.se Tack för att du väljer Tonerlagret!

Kakor

KakorDet finns för närvarande inga produkter i denna kategori.

Var god kontakta kundtjänst om du vill ha hjälp med att hitta det du söker!


Föreställ er världens första kaka- vilken helt ny värld det skapades därefter. Undra hur många olika sorters kakor det finns egentligen. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda ALLA världens olika kakor, men vi har ett mumsigt utbud här nedan som vi på Tonerlagret tror kommer glädja många arbetande själar på den där efterlängtade fika-rasten. 

Den där kakan på rasten kan göra mycket för vissa under arbetspasset. Vi hoppas därför att du finner någon sort, eller kanske flera, här som passar för just dig och dina arbetskollegor. 

Varan har lagts till check_circle_outline