view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Diskmedel

Något av det roligaste som finns är ju att diska! Och precis som med allt annat så gäller det att ha bra verktyg att jobba med när man skall diska. Yes och Sun är två av de bäst säljande diskmedel som

34727
SUN MASKINDISK 100 tabletter
Artikelnummer: 34727
Leveransstatus: ✓ Omgående

199 kr

inkl. moms

Något av det roligaste som finns är ju att diska! Och precis som med allt annat så gäller det att ha bra verktyg att jobba med när man skall diska. Yes och Sun är två av de bäst säljande diskmedel som finns i Sverige och det är också anledningen till att vi på Tonerlagret säljer just dessa diskmedel. Så när du ändå skall handla kontorsmaterial, toner och/eller bläckpatroner, plocka med det diskmedel du behöver så har du en och samma leverantör på allt du behöver till ditt kontor.

Välkommen till Tonerlagret!

Varan har lagts till check_circle_outline