view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Kaffe o Kaffefilter

Kaffe och kaffefilter är nödvändiga för ett kontor. Självklart ska du beställa kaffe och kaffefilter tillsammans med dina övriga kontorsvaror.

5000545
ARLA MJÖLK 100 st 2cl förpackningar
Artikelnummer: 5000545
Leveransstatus: ✓ Omgående

125 kr

inkl. moms

Kaffe och kaffefilter är nödvändiga för ett kontor. Självklart ska du beställa kaffe och kaffefilter tillsammans med dina övriga kontorsvaror och hos oss köper du både kaffe, kaffemjölk och filter till bra priser. Du kan köpa hela plattor med kaffe och få dom levererade direkt till kontoret tillsammans med dina toner, bläck och kontorsmaterial.

Varan har lagts till check_circle_outline