view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Torkpapper och torkrullar

Torkpapper är vårt favoritpapper strax efter kopieringspapper! En rulle placerad lite överallt på kontoret och lagret är inte att underskatta. Överallt kan man komma att behöva torka svetten ur pannan

Torkpapper är vårt favoritpapper strax efter kopieringspapper! En rulle placerad lite överallt på kontoret och lagret är inte att underskatta. Överallt kan man komma att behöva torka svetten ur pannan eller välta ut en kopp kaffe, då är torkrullen ens bästa vän. 

Passar också perfekt i dispenser på toalett, kök eller varstans det är att föredra att torka rent.

Varan har lagts till check_circle_outline