view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Konferens

När det är dags för konferens, så gäller det att vara taggad till tänderna med konferensmaterial såsom blädderblock, stativ, whiteboard, whiteboardpennor och ett par riktigt vassa glasögon så man ser så där extremt smart ut. Skämt åsido, glasögon säljer vi faktiskt inte, utan då får du besöka en optiker, men det andra har vi! Behöver du ladda på med en eller flera projektorer eller projektordukar för att din konferens skall bli riktigt lyckad, så fixar vi detta också.

Kort sagt, har du ett konferensrum eller bara skall ha en enskild konferns, så hittar du det du behöver i denna kategorin. Välkommen till Tonerlagret!

Varan har lagts till check_circle_outline