view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Whiteboardpennor

Vi har alla varit med om att någon använt fel penna på en whiteboardtavla. Det blir aldrig så bra. I värsta fall blir det skrivna ståendes i flera veckor tills någon förbarmar sig och tvättar tavlan.

Vi har alla varit med om att någon använt fel penna på en whiteboardtavla. Det blir aldrig så bra. I värsta fall blir det skrivna ståendes i flera veckor tills någon förbarmar sig och tvättar tavlan. Fördelen med whiteboardpennor är att det är lätt att sudda bort när man har skrivit klart. Det är ju faktiskt det som är fördelen med whiteboard överlag, att den är som ny gång på gång på gång. Vill man ha en whiteboard att använda sina pennor på så kan man klicka HÄR.

Varan har lagts till check_circle_outline