view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.
Trevlig helg, kundtjänst öppnar åter måndag. Ni som väntar på leverans av HP´s 303XL och 303 små bläckpatroner så får vi in på lager igen 8-9dec. Tack för ert överseende

Whiteboardtavlor

Whiteboard eller WB-tavlor som det också ofta skrivs monteras enkelt på väggen i konferensrummet, på kontoret eller i hemmet. Perfekt att använda för att skissa upp grafer eller göra bullet points. Wh

Whiteboard eller WB-tavlor som det också ofta skrivs monteras enkelt på väggen i konferensrummet, på kontoret eller i hemmet. Perfekt att använda för att skissa upp grafer eller göra bullet points. Whiteboardtavlor är säljchefens bästa vän, tabeller och grafer i rött, svart och blått kan de inte få nog av.

Oavsett om du arrangerar säljtävlingar eller bara använder WB-tavlor till inköpslistor i hemmet så hittar du olika storlekar och modeller nedan. Enkla att montera, emaljtavlor som gör att whiteboarden går enkelt att göra rent och använda igen och igen och igen. Vilken storlek behöver du?

Varan har lagts till check_circle_outline