view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Fönsterkuvert

Varje år skickas över två miljarder brev i Sverige. De allra flesta breven består av papper i kuvert. Här hittar du kuvert med fönster som är väldigt smidigt om man ska skicka papper som redan har mot

1030271
MAILMAN DIG, KUV 100g C4H2 T PS RAK 500/st
Artikelnummer: 1030271
Leveransstatus: ✓ Omgående

713 kr

inkl. moms

Varje år skickas över två miljarder brev i Sverige. De allra flesta breven består av papper i kuvert. Här hittar du kuvert med fönster som är väldigt smidigt om man ska skicka papper som redan har mottagarens adress på sig. Då lägger man pappret så adressen syns i fönstret och så är brevet klart för att postas!

Varan har lagts till check_circle_outline