view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Laminering & Bindning

Om man vill ha ett eller flera papper sammansatta och/eller skyddade på ett bra sätt är laminering och/eller bindning en riktigt bra lösning. Här hittar du dels allt de behöver för att kunna laminera

Om man vill ha ett eller flera papper sammansatta och/eller skyddade på ett bra sätt är laminering och/eller bindning en riktigt bra lösning. Här hittar du dels allt de behöver för att kunna laminera papper, men du hittar också lösningar för att kunna binda ihop papper med både spiraler och spiralbindningsmaskiner från bland annat välkända Leitz.

Varan har lagts till check_circle_outline