view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Laminering

Man brukar ibland säga att något är "hugget i sten", nästan lika sant är det att säga att något som inte kommer att ändras är laminerat. När man laminerar ett papper så förlänger man papprets liv. Gen

Man brukar ibland säga att något är "hugget i sten", nästan lika sant är det att säga att något som inte kommer att ändras är laminerat. När man laminerar ett papper så förlänger man papprets liv. Genom att lägga ett papper i en lamineringsficka som man sedan värmer i en laminator får man ett inplastat papper som tål både fukt och smuts betydligt mycket bättre än ett olaminerat papper. En laminering är lite som en försegling av pappret, det går fortfarande att läsa men det går inte att ändra innehållet. Ingenting varar för evigt men en laminering håller länge.

Varan har lagts till check_circle_outline