view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Mappar & Fodral

Det här är en riktig favoritkategori, mappar är ju en av de mest spännande produkterna som finns och vilken uppsjö av modeller det finns! Här hittar du hängmappar, klämmappar, snoddmappar och mappar f

Här hittar du hängmappar, klämmappar, snoddmappar och mappar för att sortera papper i. Du hittar också klassiska plastfickor som används precis överallt och snygga mappar att använda till när du till exempel skall lämna över en snygg offert. Oavsett vad du har för syfte och behov, så finns det en mängd med olika modeller och varianter. 

Varan har lagts till check_circle_outline