view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Panoramapärmar

En panoramapärm ser i sitt grundutförande ganska tråkig ut men det är det som är hela poängen. Panoramapärmar är klädda med plastfickor så att man själv kan välja hur pärmen ska se ut. Med en panorama

623290
ESSELTE Pärm Greppo A4F/60 PP 2 fickor röd
Artikelnummer: 623290
Leveransstatus: ✓ Omgående

38 kr

inkl. moms

En panoramapärm ser i sitt grundutförande ganska tråkig ut men det är det som är hela poängen. Panoramapärmar är klädda med plastfickor så att man själv kan välja hur pärmen ska se ut. Med en panoramapärm kan man alltid utforma en pärm utifrån varje behov, en scrapbook till en 50årsdag, en manual eller kanske en produktkatalog. När det kommer till hur en panoramapärm kan användas är det bara fantasin som sätter gränser. Det går att göra sin pärm precis hur snygg, rolig och inspirerande man vill.

Varan har lagts till check_circle_outline