view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Plastfickor

Ibland vill man att vissa papper ska hålla lite bättre. Plastfickor är ett väldigt bra sätt att skydda sina papper. Plastfickor kommer i många varianter. En del är utmärkta att sätta in i pärmar medan

Ibland vill man att vissa papper ska hålla lite bättre. Plastfickor är ett väldigt bra sätt att skydda sina papper. Plastfickor kommer i många varianter. En del är utmärkta att sätta in i pärmar medan andra plastfickor gör sig bäst i hög. Oavsett hur man väljer att använda sig av sina plastifickor så kan vi konstatera att plastfickan är ett hjälpmedel som är här för att stanna och det är vi mycket glada för. Livet utan plastfickor vore mycket jobbigare.

Varan har lagts till check_circle_outline