view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Register

Register till pärmar. Vi har alla olika varianter av register till pärmar. Bokstavsregister eller nummerregister. De flesta av våra register kommer från Esselte och är framtagna till Jopapärmar. Pri

Register till pärmar. Vi har alla olika varianter av register till pärmar. Bokstavsregister eller nummerregister. De flesta av våra register kommer från Esselte och är framtagna till Jopapärmar.

Priserna är angivna per register men i en del fall behöver du beställa register i 10-pack, detta framgår direkt när du väljer att lägga en artikel i varukorgen. Du kan också läsa mer om respektive register på varje artikelkort.

Har du frågor om register eller pärmar så kontakta gärna oss. Saknar du något register får du också gärna höra av dig så kan vi hjälpa till.

Varan har lagts till check_circle_outline