view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Gelpennor

Gelpennan är egentligen en typ av kulspetspenna men vi har ändå valt att ge den en egen kategori. Det känns bäst så eftersom det ändå finns några betydande skillnader penntyperna emellan. Gelpennan haDet finns för närvarande inga produkter i denna kategori.

Var god kontakta kundtjänst om du vill ha hjälp med att hitta det du söker!


Gelpennan är egentligen en typ av kulspetspenna men vi har ändå valt att ge den en egen kategori. Det känns bäst så eftersom det ändå finns några betydande skillnader penntyperna emellan. Gelpennan har en annan typ av bläck än den traditionella kulspetspennan. En del tycker att gelpennor kladdar men det är bara en fråga om tålamod. Gelbläck absorberas inte lika lätt som vanligt bläck. Det är därför färgen blir klarare och syns bättre på mörkt underlag än vad vanligt bläck gör. Dessutom går det att skriva på fler typer av underlag med gelpennor än med kulspetspennor fyllda med vanligt bläck.

Varan har lagts till check_circle_outline