view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Så påverkas Tonerlagret av Covid-19 läs mer här
Vi har just nu hög belastning på vår kundtjänst med många inkommande samtal och mail, svarstiden kan vara längre än normalt. Fortsatta vissa leveransstörningar relaterade till Coronaviruset.

Kulspets

Kontorsmaterial Pennor Kulspets tillbehör till lagerpris. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi till.

BG-10300
Ballograf Epoca P kulpenna blandade färger 12 ST
Artikelnummer: BG-10300
Leveransstatus: ✓ Omgående

299 kr

inkl. moms

En liten kula som roterar i sin fattning och för över bläck till pappret från en bläckbehållare. Det är hela hemligheten bakom kulspetspennan, men dess resa har ändå varit lång. Vi ska inte gå in djupare i historien för det viktiga är att vi idag har en typ av penna som är ytterst användbar. Tack vare kemister och uppfinnare har vi idag trotjänaren kulspetspennan som man kan lita på i de flesta lägen. När man vill skriva något som inte ska suddas ut är kulspetspennan en bra lösning!

Vi på Tonerlagret vill gärna rekommendera det färgsprakade 12-packet Ballograf Epoca som du finner här nedan. Dessa pennor är otroligt populära och vi förstår varför. De är inte bara fina att titta på, utan de är också otroligt sköna att skriva med! Ett litet tips från oss. 

Varan har lagts till check_circle_outline