view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.
Trevlig helg, kundtjänst öppnar åter måndag. Ni som väntar på leverans av HP´s 303XL och 303 små bläckpatroner så får vi in på lager igen 8-9dec. Tack för ert överseende

Raderbara bläckpennor

Äntligen kan man lösa korsord med bläck utan att skämmas. Tydligheten av bläck blandas med suddmöjligheten hos blyerts. Så länge man kommer ihåg att inte skriva de viktigaste dokumenten med dessa pennDet finns för närvarande inga produkter i denna kategori.

Var god kontakta kundtjänst om du vill ha hjälp med att hitta det du söker!


Är du trött på att ständigt behöva vässa blyertspennan eller byta stift, men samtidigt har en tendens att skriva fel med bläckpennan? Här har du PENNAN med stort P. Bläckets tydlighet i en mix av möjligheten till att sudda - i en och samma penna! Jo det är sant! 

Det enda du behöver tänka på är att det kanske inte alltid är det smartaste att skriva det viktigaste med dessa pennor, då värme kan radera bläcket och då kan allt du har skrivit varit förgäves. Men bortsett från det så är möjligheterna oändligt. Tänk att kunna lösa korsord och inte behöva skämmas när du skrivit helt fel- det är bara att sudda bort. Ingen behöver någonsin veta. Eller varför inte skriva på ett kontrakt som du sen ångrar, bara sudda ut. Nej, skämt åsido så långt ska man inte gå, men du förstår grejen.

Men hur fungerar det? Genom friktion skapas värme som tar bort bläcket. Men i ärlighetens namn så bryr vi oss inte om hur det funkar, vi är bara fascinerade över att det funkar! 

 

Varan har lagts till check_circle_outline