view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Stiftpennor

Stiftpennan är en uppdaterad variant av blyertspennan. Ungefär 1915 uppfanns stiftpennan och det är vi tacksamma för idag. Det är inte alltid man har en pennvässare till hands och då är stiftpennan rä

Stiftpennan är en uppdaterad variant av blyertspennan. Ungefär 1915 uppfanns stiftpennan och det är vi tacksamma för idag. Det är inte alltid man har en pennvässare till hands och då är stiftpennan räddaren i nöden. Det bästa är ju trots allt att skriva med blyerts när spetsen är som vassast, och med en vanligt blyertspenna som man behöver vässa - ja, det är ju inte speciellt länge den njutningen består. Perfekt till korsordslösning eftersom det nästan alltid sitter ett suddgummi högst upp på pennan. Stiftpennan kan dessutom fyllas på om och om igen och användas härligt länge. Vi är väldigt förtjusta i stiftpennan.

Varan har lagts till check_circle_outline