view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Rengöring

Det räcker inte bara att ha det snyggt och organiserat på sin arbetsplats med pärmar och mappar, utan man behöver ju självklart även göra rent och hålla allt smuts och alla bakterier borta. Här finner

Det räcker inte bara att ha det snyggt och organiserat på sin arbetsplats med pärmar och mappar, utan man behöver ju självklart även göra rent och hålla allt smuts och alla bakterier borta. Här finner du en rad olika rengöringsprodukter, så att du enkelt kan hålla det rent runt dig. Kom ihåg att med jämna mellanrum göra rent ditt tangentbordet, datormus och telefon också- smuts och damm är som en oinbjuden gäst som ständigt envisas att komma på besök, så nu ser vi till att hålla arbetsmiljön ren och fin! 

 

 

Varan har lagts till check_circle_outline