view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.
På grund av hög orderingång är kundtjänst-telefonen temporärt obemannad. Vänligen kontakta oss via epost på kundtjanst@tonerlagret.se Tack för att du väljer Tonerlagret!

Ritmaterial

Under denna kategori så hittar du hobbypysslarens absoluta "måsten". Vad är pyssel utan en sax, linjal och lim? Varför inte passa på att pigga upp din kalendern eller det trista kollegieblocket med fä

9130154
Modellera 1,5kg
url(#solids)
Artikelnummer: 9130154
Leveransstatus: 1-2 dagar

135 kr

inkl. moms

Under denna kategori så hittar du hobbypysslarens absoluta "måsten". Vad är pyssel utan en sax, linjal och lim? Varför inte passa på att pigga upp din kalendern eller det trista kollegieblocket med färgglad washitejp, som vi har i olika färger och mönster? Oavsett vad du hade för åtanke när du klickade dig in under denna kategori, så hoppas vi på Tonerlagret att du hittar det du söker. Skulle det vara så att du saknar någon artikel som du tycker bör finnas här, så släng iväg ett mail till vår kundtjänst eller ring oss, så kan vi säkert på tag på detta åt dig! 

Varan har lagts till check_circle_outline