view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Så påverkas Tonerlagret av Covid-19 läs mer här
Just nu har vi högt tryck på kundtjänst, svarstiderna kan vara längre än normalt. Glöm inte håll i, håll ut och håll avstånd.

Skrivbordsartiklar

Kontorsmaterial Skrivbordsartiklar tillbehör till lagerpris. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi till.

Vad behövs på och runt omkring ett skrivbord? Här har vi försökt lista de viktigaste skrivbordsartiklarna som vi kom på. Det behövs ju t.ex. alltid tejp, papperskorg, hålsag och en häftapparat eller två. Vissa artiklar har en tendens att försvinna eller "lånas" av en kollega som glömmer att lämna tillbaka på sin plats, så det är inte en dum idé att ha en extra eller två av vissa saker. Vill man inte köpa dubbelt, så har vi lim som man kan köpa och limma fast grejerna på sin plats för den som inte vill riskera att saker försvinner. Då behöver du förhoppningsvis inte oroa dig för att kollegan snor dina grejer i fortsättningen. 

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon om du söker en specifik artikel som du inte hittar under denna kategori. Vi hjälper gärna till att hitta det du behöver om vi inte redan har det. 

Varan har lagts till check_circle_outline
+