view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Tejp

Har ditt hjärta gått i tusen bitar kan du inte sätta ihop det med tejp. Men om du har tusen pappersbitar som du vill ska bli ett enda stort papper går det utmärkt att använda tejp. Tejp är klistrets

8101966
Scotch Magic 810 19mmx66m
Artikelnummer: 8101966
Leveransstatus: ✓ Omgående

81 kr

inkl. moms

Har ditt hjärta gått i tusen bitar kan du inte sätta ihop det med tejp. Men om du har tusen pappersbitar som du vill ska bli ett enda stort papper går det utmärkt att använda tejp.

Tejp är klistrets mer kontrollerande storasyster. Med tejp vet du att saker hamnar där du vill ha dem. Du kan tejpa fast, tejpa ihop och tejpa upp. Om du har fantasi kan du även tejpa ner, tejpa isär och kanske tejpa ihop det där hjärtat ändå.

Tonerlagret säljer all kontorstejp du nånsin kan behöva. Vi har även tejphållare för den som på ett enkelt sätt vill kunna dra av bitar tejp.

Ps. En rolig sak man kan göra med tejp är att tejpa ihop sina fingrar.

Varan har lagts till check_circle_outline