view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Tejphållare

Tejp är en fantastisk uppfinning. En annan fantastisk uppfinning är tejphållaren. Allt fantastiskt man kan göra med tejp blir lättare med en tejphållare. När tejpen hålls på plats kan man fullt ut fok

Tejp är en fantastisk uppfinning. En annan fantastisk uppfinning är tejphållaren. Allt fantastiskt man kan göra med tejp blir lättare med en tejphållare. När tejpen hålls på plats kan man fullt ut fokusera på det man ska tejpa. Tejphållaren kan beskrivas som en räddare i nöden. Hurra för tejphållaren!

Varan har lagts till check_circle_outline