view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Så påverkas Tonerlagret av Covid-19 läs mer här

Köpvillkor

Vi har levererat toner och bläck till våra företagskunder sedan 2002. Sedan 2007 har vi också hanterat order från företag och privatpersoner i vår nätbutik på Tonerlagret.se. Vi tar fortfarande gärna emot samtal och e-post från kunder samtidigt som vi kan erbjuda lägre priser och snabbare leveranser tack vare automatisk hantering över nätet. Vårt fokus är att du som kund skall få ett trevligt bemötande av en krångelfri bläck- och tonerleverantör. Nedan finns våra villkor och löften som leverantör.

Leverans och frakt

Du betalar en enhetsfrakt om 49 kronor inkl moms (39 kr exkl moms) oavsett orderns storlek. Vi erbjuder även utkörning av paket till företagskunder för 79 kronor inkl moms (63 kr exkl moms).

Små ordrar levereras per brev. Leveranser som väger över 0,5 kg eller är skrymmande levereras istället med Posten MyPack och kan hämtas ut på närmsta postombud. Som kund hos oss har du möjlighet att välja olika leveransalternativ. Detta görs i kassan och du ser direkt vad de olika möjligheterna kostar.

Tonerlagrets årsfrakt gäller för en (1st) fri frakt per arbetsvecka.

Våra lager möjliggör snabba leveranser (normalt levererar vi ut samma dag som du gör din beställning). Det framgår vid varje artikel hur lång den beräknade leveranstiden är. Observera att ibland kan vissa artiklar som står som omgående gå mer än beräknat och därmed lagersaldot på vårt centrallager ändras tillfälligt, men vi gör allt för att leverera så snabbt som möjligt. Vi ber om ert överseende med att vi inte har möjlighet att gå in och ändra om status för leveranstid på samtliga ordrar, så vill du vara helt säker på vilken leveranstid du har om det är väldigt bråttom med din order, så kan du ringa in eller maila för att få det bekräftat. Om leveranstiden blir påverkad med mer än 1-2 dag extra, så kontaktar vår kundtjänst dig som kund via telefon och/eller mail i mån av tid. När varorna har skickats, får du en bekräftelse via e-post. Normalt kommer varorna till dig dagen efter att du fått din leveransbekräftelse. Bor du på postnummer 80 och uppåt kan det dröja en dag till. Är du osäker på leveranstiden så kan du kontakta vår kundtjänst för mer information.

VIKTIGT ATT KÄNNA TILL VID KÖP MOT FÖRETAGSPAKET VID LUK-AVTAL

Vid beställningar mot företagspaket där mottagaren har ett LUK-avtal med PostNord, så ansvarar inte Tonerlagret för paket som inte når mottagaren efter att PostNord lämnat av försändelsen.

Ett LUK-avtal innebär att mottagaren och PostNord har kommit överens om att deras chaufförer har rätt att lämna paket utan kvittens, oavsett om det finns någon på plats eller inte. PostNords ansvar upphör när de lämnat av paketet vid denna typ av avtal. Vi kan pga. detta inte reklamera denna typ av ärende hos PostNord och får då heller ingen ersättning av dem, och därmed kan vi heller inte skicka ut en ny vara kostnadsfritt till dig som kund.

För er säkerhets skull, så rekommenderar vi att det alltid finns någon på plats som tar emot paketen. Om ett paket skulle försvinna efter PostNord lämnat det hos er rekommenderar vi att polisanmäla det som stöld.

 

Betalning

Kortbetalning:

Tonerlagret erbjuder betalning mot kort från MasterCard, Visa och American Express. Kortbetalningar hanteras av vår betalningspartner PayEx. Vid köpet reserveras summan på ditt konto och dras först när din order har skickats från oss. Vi lagrar aldrig information om ditt kort och alla transaktioner sker med säker teknologi (SSL).

Direktbetalning:

Har du konto hos Handelsbanken, Swedbank eller Nordea kan vi erbjuda direktbetalning där din bank garanterar säkerheten. Väljer du detta alternativet slussas du över till din bank och genomför köpet därifrån.

Fakturabetalning:

För att få kredit krävs att du uppger ditt personnummer eller ditt företags organisationsnummer. Vi genomför kreditupplysningar men denna kontroll registreras normalt inte i något register och är därför inte synlig för andra kreditgivare.

Fakturering sker genom extern part, Klarna, och fakturan skickas via e-post efter det att varorna har lämnat oss. För privatpersoner ska fakturan vara betald inom 14 dagar från fakturadatum. För företag ska fakturan vara betald inom 30 dagar från fakturadatum. Att betala mot faktura kostar 20 kronor extra för att täcka en del av den extra kostnad som vi har för dessa köp. Om du mot förmodan inte mottagit någon faktura via epost i samband med din leverans, kontakta kundtjänst snarast för att undvika ytterligare avgifter. Vid betalningspåminnelse debiteras en påminnelseavgift om 60 kronor samt dröjsmålsränta enligt Klarnas villkor.
Observera att vid beställning via webben där du som kund själv uppger vilken epost fakturan ska skickas till, tar inte Tonerlagret ansvar för om fakturan skulle ha skickats till en annan epost och Klarna skickat ut ev. påminnelseavgifter i värsta fall skickat ärendet vidare till inkasso. När du godkänner köpet i kassan, så godkänner du också att de uppgifter som står är korrekta, och det är de uppgifter vi fakturerar utifrån. Du bär därför ansvar för att fakturan skickas till rätt epost. 

Övrig info

Ej utlösta varor:

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från speditören förbehåller vi oss rätten att debitera för de faktiska kostnader som uppstår i samband med denna retur. För närvarande debiteras outlösta paket med 220 kr + moms.

Information gällande returer och garantier kan du läsa om här.

 

Personuppgifer

Tonerlagret följer den svenska personuppgiftslagen GDPR(tidigare PUL) och behandlar dina personuppgifter med hög försiktighet. Genom köp hos Tonerlagret samtycker du till att vi lagrar uppgifter om dig i vår databas. Uppgifterna används för att vi vid köp ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt i vår kommunikation med dig som kund. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.

Åldersgräns:

Vi säljer inga varor till personer under 18 år.

Cookies:

Kakor är små textfiler som sparas på din dator av olika webbplatser du besöker. På Tonerlagrets webbplats används en s.k. sessionskaka för att du ska kunna lägga varor i varukorgen, logga in på ditt konto och genomföra ditt köp. Vi använder också kakor för användarstatistik så att vi kan förbättra din köpupplevelse.

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Väljer du att inte acceptera kakor, kommer du dock inte att kunna handla via vår webbshop, eftersom kundvagnen och kassan inte fungerar utan dem.

Varan har lagts till check_circle_outline
+