view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:

Köpvillkor

Vi har levererat toner och bläck till våra företagskunder sedan 2002. Sedan 2007 har vi också hanterat order från företag och privatpersoner i vår nätbutik på Tonerlagret.se. Vi tar fortfarande gärna emot samtal och e-post från kunder samtidigt som vi kan erbjuda lägre priser och snabbare leveranser tack vare automatisk hantering över nätet. Vårt fokus är att du som kund skall få ett trevligt bemötande av en krångelfri bläck- och tonerleverantör. Nedan finns våra villkor och löften som leverantör.

Leverans och frakt

Du betalar en enhetsfrakt om 49 kronor inkl moms (39 kr exkl moms) oavsett orderns storlek. Vi erbjuder även utkörning av paket till företagskunder för 63 kronor exkl moms.

Små order levereras per brev. Leveranser som väger över 0,5 kg eller är skrymmande levereras istället med Posten MyPack och kan hämtas ut på närmsta postombud. Som kund hos oss har du möjlighet att välja olika leveransalternativ. Detta görs i kassan och du ser direkt vad de olika möjligheterna kostar.

Våra lager möjliggör snabba leveranser (normalt levererar vi ut samma dag som du gör din beställning). Det framgår vid varje artikel hur lång den beräknade leveranstiden är. Observera att ibland kan vissa artiklar som står som omgående gå mer än beräknat och därmed lagersaldot på vårt centrallager ändras tillfälligt, men vi gör allt för att leverera så snabbt som möjligt. Om leveranstiden blir påverkad med mer än 1 dag extra, så kontaktar vår kundtjänst dig som kund via telefon och/eller mail. När varorna har skickats, får du en bekräftelse via e-post. Normalt kommer varorna till dig dagen efter att du fått din leveransbekräftelse. Bor du på postnummer 80 och uppåt kan det dröja en dag till. Är du osäker på leveranstiden så kan du kontakta vår kundtjänst för mer information.

Betalning

Kortbetalning:

Tonerlagret erbjuder betalning mot kort från MasterCard, Visa och American Express. Kortbetalningar hanteras av vår betalningspartner PayEx. Vid köpet reserveras summan på ditt konto och dras först när din order har skickats från oss. Vi lagrar aldrig information om ditt kort och alla transaktioner sker med säker teknologi (SSL).

Direktbetalning:

Har du konto hos Handelsbanken, Swedbank eller Nordea kan vi erbjuda direktbetalning där din bank garanterar säkerheten. Väljer du detta alternativet slussas du över till din bank och genomför köpet därifrån.

Fakturabetalning:

För att få kredit krävs att du uppger ditt personnummer eller ditt företags organisationsnummer. Vi genomför kreditupplysningar men denna kontroll registreras normalt inte i något register och är därför inte synlig för andra kreditgivare.

Fakturering sker genom extern part, Klarna, och fakturan skickas via e-post efter det att varorna har lämnat oss. För privatpersoner ska fakturan vara betald inom 14 dagar från fakturadatum. För företag ska fakturan vara betald inom 30 dagar från fakturadatum. Att betala mot faktura kostar 20 kronor extra för att täcka en del av den extra kostnad som vi har för dessa köp. Om du mot förmodan inte mottagit någon faktura via epost i samband med din leverans, kontakta kundtjänst snarast för att undvika ytterligare avgifter. Vid betalningspåminnelse debiteras en påminnelseavgift om 60 kronor samt dröjsmålsränta enligt Klarnas villkor.

Garantier & returer

Vi säljer teknikprodukter som innehåller känsliga komponenter. För att minimera risken att problem uppstår hos våra kunder köper vi alltid in högkvalitativa produkter som genomgår många tester innan de når vår marknaden.

Det kan naturligtvis ändå hända att något går sönder eller är fel. Därför erbjuder vi 2 års garanti på samtliga förbrukningsartiklar du köper från Tonerlagret. Detta är en garanti att de varor du beställt är felfria och ej skadar din skrivare. Om du mot förmodan erhåller en felaktig vara eller om produkten inte fungerar som den ska så är vi mycket angelägna om att få rätta till felet. I de fall då du köpt kompatibla produkter som inte fungerat som de ska, finns möjlighet att byta upp till original om detta önskas/rekommenderas och då fakturerar vi mellanskillnaden, så du i slutändan endast betalat för originalet. Kontakta i så fall vår kundtjänst så byter vi ut varan mot en ny.

Ångerrätt:

Om du ångrar ditt köp eller om du beställt fel vara så har du full returrätt inom 60 dagar från leveransdatumet. Varan du sänder i retur skall naturligtvis vara komplett samt i obruten originalförpackning. Kontakta kundtjänst för mer information innan du sänder varorna i retur. Kunden bekostar returfrakten och det ska skickas som företagspaket.

Beställningsvaror

Beställningsvaror i vårt sortiment är uppmärkta som beställningsvaror. Det är artiklar som vi tar hem efter order är lagd. Vi erbjuder ingen returrätt / annulleringsrätt på beställningsvaror. En beställningsvara har varierande leveranstid men normalt 2 veckor från order till leverans.

Ej utlösta varor:

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från speditören förbehåller vi oss rätten att debitera för de faktiska kostnader som uppstår i samband med denna retur. För närvarande debiteras outlösta paket med 220 kr + moms.

Personuppgifer

Tonerlagret följer den svenska personuppgiftslagen GDPR(tidigare PUL) och behandlar dina personuppgifter med hög försiktighet. Genom köp hos Tonerlagret samtycker du till att vi lagrar uppgifter om dig i vår databas. Uppgifterna används för att vi vid köp ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt i vår kommunikation med dig som kund. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.

Åldersgräns:

Vi säljer inga varor till personer under 18 år.

Cookies:

Kakor är små textfiler som sparas på din dator av olika webbplatser du besöker. På Tonerlagrets webbplats används en s.k. sessionskaka för att du ska kunna lägga varor i varukorgen, logga in på ditt konto och genomföra ditt köp. Vi använder också kakor för användarstatistik så att vi kan förbättra din köpupplevelse.

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Väljer du att inte acceptera kakor, kommer du dock inte att kunna handla via vår webbshop, eftersom kundvagnen och kassan inte fungerar utan dem.

Varan har lagts till check_circle_outline