view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

Laserpatron ? Bläcklaser?

Har du googlat laserpatron eller bläcklaser och hittat den här texten? Då borde du fortsätta att läsa för att reda ut en gång för alla vad din skrivares färg egentligen heter. Det kan vara till användning nästa gång din färg till skrivaren tar slut.  

Vi börjar på ruta ett som är följande: vad har du för typ av skrivare? Det här är den första frågan som du behöver ställa dig själv och ta reda på när du ska köpa färg till din skrivare.

De mest förekommande skrivarna idag på marknaden är bläckstråleskrivare och laserskrivare. I en bläckstråleskrivare heter färgen som man byter ut bläckpatroner. Kan också kallas enbart för patroner eller bläck.

Till laserskrivare heter färgen till skrivare lasertoner som man byter ut. Lasertoner kan också kallas för tonerkassett, eller bara för toner.

Nästa gång din skrivares färg tar slut ska du googla efter antingen bläckpatroner, patroner eller bläck om du har en bläckstråleskrivare, och om du har en laserskrivare ska du googla efter lasertoner, tonerkassett eller bara toner. Kärt barn har många namn när det kommer till bläckpatroner och lasertoner, och vi förstår att det inte är lätt att hitta rätt, men vi hoppas att den här lilla guiden var till hjälp!

Behöver du ytterligare hjälp med at hitta rätt i djungeln av bläckpatroner och lasertoner? Tveka inte att kontakta våra experter på kundtjänst så hjälper vi dig att hitta rätt produkter till din skrivare!

 

Varan har lagts till check_circle_outline
+