view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:

 

Snabba leveranser!

Vi vet att det ofta är bråttom när bläckpatroner och toner är slut i skrivaren. Därför fokuserar vi på att erbjuda så snabba leveranser som bara är möjligt. Genom att beställa direkt från oss kan våra kunder minimera tiden som skrivaren står still.

Hur lång leveranstiden är framgår vid varje produkt men du kan också välja fraktsätt i kassan som passar just dig. Är ditt paket litet och lätt kan vi skicka bläckpatronerna som brev för leverans direkt i din brevlåda. För större paket använder vi oss av Posten, både företagspaket och postpaket.

Vid varje produkt framgår uppskattad leveranstid.

Observera att vi inte ansvarar för Postens ev leveransförseningar efter att paketet lämnat oss. :)

Omgående leverans:
Vi har din vara på vårt centrallager vilket gör att vi kan skicka dina varor från oss samma dag. Orderstopp är kl 16.00 på vardagar för att vi ska hinna packa och skicka paketet samma dag som du gör din beställning. I de fall varorna finns på olika lager kommer vi försöka att samleverera dina varor och det kan i sällsynta fall innebära att vi behöver en dag extra på oss för leveransen. Observera att ibland kan vissa artiklar som står som omgående gå mer än beräknat och därmed lagersaldot på vårt centrallager ändras tillfälligt, men vi gör allt för att leverera så snabbt som möjligt. Om leveranstiden blir påverkad med mer än 1-2 dagar extra från oss, så försöker vår kundtjänst alltid i, mån av tid, hinna kontakta dig som kund via telefon och/eller mail. Vi hoppas att du som kund har överseende med att lagersaldo ibland kan diffa tex. vid extra stor efterfrågan på en specifik produkt eller vid ev. leveransförseningar till oss. Vi skickar ditt paket med Posten, antingen som varubrev (lätta försändelser), MyPack (utlämningsställe) eller Företagspaket. Du väljer själv i kassan hur du vill att paketet ska skickas.  

 

1-2 dagar:
Vi har din vara på lager men inte tillräckligt stor volym för att kunna lova leverans samma dag alternativt att vi har varorna på centrallager vilket kan förlänga leveranstiden upp till ett dygn. Är det bråttom med din leverans och varan är markerad med 1-2 dagar så kontakta oss vid orderläggning för att få exakt besked om leveranstid  

 

3-5 dagar:
Toner och bläck som finns på vårt centrallager eller skickas direkt från en leverantör kan ta upp till 5 vardagar även om vi oftast skickar varorna redan dag 1 eller 2. 

 

Beställningsvara:
Beställningsvaror är produkter som inte lagras hos någon svensk distributör. Dessa måste beställas från tillverkarna och leveranstiden varierar, oftast cirka 2 veckors leveranstid. Beställningsvaror kan inte bytas eller returneras. Kontakta gärna vår kundtjänst för exakt besked om leveranstid för våra beställningsvaror. 

 

Expressleverans:
För våra kunder i Göteborg lagerhåller vi en hel del varor lokalt. Detta gör det möjligt för oss att leverera varorna redan samma dag som en beställning görs till en kostnad av 119 kr exkl moms. De produkter som innefattas av detta är markerade med expressleverans. I Göteborg budar vi två gånger per dag. Vid beställning av expressleverans så prioriteras din order och så snart vi säkerställt att vi kan leverera express får du en orderbekräftelse på e-post. Ring oss om det är bråttom, 031-320 23 00.  

 


[Vid beställning av toner och bläckpatroner med olika leveranstid skickas varorna tillsammans och längsta leveranstiden gäller. Vi gör vårt bästa för att du ska få din beställning så snart som möjligt. Har du frågor om leveransvillkoren vänligen kontakta vår kundtjänst.]

Varan har lagts till check_circle_outline