view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.
OKI

Toner och bläck till OKI

Toner och bläck till OKI

För dig med OKI skrivare så hjälper vi till att hitta rätt bläck & toner som passar till just din skrivare. Välj i listan nedan om du har en laserskrivare, bläckstråleskrivare, matris eller fax och välj sedan din modell så hjälper vi dig att hitta rätt toner eller rätt bläck till din OKI. Med en skrivare från OKI vet du att du har en maskin som är tillverkad för att prestera riktigt bra utskrifter oavsett om du har din skrivare hemma eller på ett kontor eller lager.

Vi hjälper dig hitta rätt toner till din skrivare från OKI, eller bläck för den delen, beroende helt på vilken skrivarmodell du har. Välkommen till oss på Tonerlagret!

Filtrera skrivartyp
Filtrera med sökfras
Filtrera efter bokstav
Varan har lagts till check_circle_outline