view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

10% rabatt på alla gula toner

Påskrabatt 10% på alla gula tonerNu är det snart påsk och i påsktider är det mycket som färgas gult. Vi har därför beslutat att rea ut alla gula produkter som vi har på lagret. Om du beställer en gul produkt före annandag påsk så drar vi av 10% på priset. Rabatten ges automatiskt på produkten och priset du ser är det rabatterade priset.

Så passa på att fyll upp din skrivare med gul färg, det kommer att behövas i påsk. Viktigt att tänka på är att skrivarfärg är direkt olämplig för äggmålning men används med fördel för att printa ut fina påskhälsningar eller bilder på familjen.

 

Vilka produkter gäller för rabatt?

Alla gula produkter har fått en kycklingikon som den du ser här till höger och där har vi automatiskt dragit av 10% på ordinarie pris. Vi har flera tusen gula toner och bläckpatroner så det finns naturligtvis en risk att vi har missat någon. Hittar du en gul produkt som inte är rabatterad så hör av dig till oss så fixar vi det.

 

Varför rabatt bara på gula toner?

För att det är påsk och på påsk ska allt vara gult. Det är inte omöjligt att det kommer en julkampanj med rabatt på röda tonerkassetter och bläckpatroner. Å andra sidan, vi brukar skicka ut pepparkakor i jultider så sannolikheten är inte så stor. Dessutom kommer ekonomichefen bli tokig när hen ser den här kampanjen och förmodligen förbjuda oss att genomföra motsvarande trick igen.

 

Så, in och handla nya gula fina toner och bläckpatroner idag.

Rabatten gäller fram till och med 2012-04-09.

Varan har lagts till check_circle_outline
+