view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
Mån 10-16. Tis-Tors 09-16. Fre 09-15.
Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:
Så påverkas Tonerlagret av Covid-19 läs mer här

Påskpyssel med mallar

Att klippa och klistra är något som vi på Tonerlagret verkligen gillar, och eftersom påsken i princip är synonymt med just pyssel så har vi passat på att fram några pysselmallar för våra kunder. För att få extra knorr på utseendet har vi denna gång bett den grafiska designern Viktoria Jakobsson att göra sin tolkning påskens färger åt oss. Riktigt snygga mönster  tycker vi och vi hoppas att vi får se dem i många påskris framöver.

Mallarna är självklart gratis och går att ladda ner från denna sida.

Gör så här

1. Ladda ner våra mallar (finns längre ner på sidan)

2. Skriv ut dem. Helst på lite tjockare A4-papper (120-200gr) 

3. Klipp, klistra och vik enligt instruktionerna på pappret. 

Lägg gärna upp bilder på ditt konstverk på Instagram och/eller Facebook och tagga med #tonerlagret, så lovar vi att likea!

Skräddarsytt pysselpaket

Inget pysselmaterial hemma eller på kontoret? Inga problem, vi har satt ihop ett paket fullproppat med material som gör det lätt att komma igång. 249 riksdaler kostar det och då ingår följande:

Ett svårslaget pris med tanke på vad som ingår. 

Köp ett pysselpaket

Ladda ner våra pysselmallar

Här har vi samlat våra mallar. Klicka på bilderna nedan och ladda ner som PDF-filer eller skriv ut direkt på ett A4-ark. Känner du att inspirationen flödar så har vi en tom mall (#3) som du kan färglägga själv eller rita av på andra typer av papper/ kartong eller varför inte guldfilm. Vi låter fantasin sätta gränserna.

Varan har lagts till check_circle_outline
+